Electe

Završena letnja Umetniča radionica flaute 2015.

Ovogodišnja Umetnička radionica flaute, koju je vodila prof. mr Laura Levai Aksin, uspešno je realizovana od 24. do 28. avgusta 2015. godine, u muzičkoj školi Isidor Bajić u Novom Sadu.I ove godine, letnja radionica flaute bila je izuzetno posećena i popunjena u kompletnom kapacitetu. Mladi studenti, učenici iz zemlje i inostranstva došli su na radionicu da unaprede, prošire i usavrše svoje umetničke aspekte sviranja flaute.

Oni su imali priliku da se upoznaju i rade sa sjajnim pedagogom i reproduktivnim umetnikom prof. mr Laurom Levai Aksin, koja nije štedela svoju energiju i volju da prenese i usmeri sve polaznike radionice, bez obzira na program i nivo njihovog izvođenja.

Svi prostorni uslovi, dobra organizacija kao i dobra atmosfera na kursu i ove godine nisu izostali.

Polaznici seminara su pored individualnih i grupnih časova imali priliku da se uporede sa svojim vršnjacima i usavrše svoja muzička umeća na flauti. Uz sjajnu korepeticiju prof. Filipa Milisavljevića polaznici seminara su uspešno napredovali usavršavajući svoj program.

Seminar je protekao u veoma pozitivnoj atmosferi u kojoj su polaznici uz sugestije prof. Laure Levai ispoljili punu kreativnost i dobili novu motivaciju za svoje usavršavanje i umetničko sazrevanje. Radilo se na tehničkim detaljima, držanju instrumenta, ambažuri, disanju kao i na artikulaciji i kulturi proizvodnje tona.

Electe kao organizacija je ponosna što je u prilici da pruži mladim, još neafirmisanim umetnicima da prošire i unaprede svoje aspekte sviranja instrumenta i profesionalnog usavršavanja.

2 komentara

    Šta Vi mislite?