Electe

Electe Vas poziva na saradnju!

Postanite deo volonterskog tima Electe

Pozivamo sve mlade od 18 do 35 godina!

Dragi učenici, studenti, zaposleni, nezaposleni (…) pridružite se misiji našeg Udruženja. Postanite deo organizacije kulturnih događaja u oblasti umetničke muzike u Subotici, ali i široj regiji.

Nudimo vam iskustvo u praktičnom radu i savladavanju tehničkih problema u pripremi i realizaciji festivala. Takođe: stručnih seminara, koncertnih sadržaja, radionica i muzičkih promocija. Dajemo pozitivnu energiju i pomoć u realizaciji svih ovih zadataka.

Pružamo dobro druženje uz kreativan timski rad. Po završetku projekata očekuju Vas uverenja i dokazi o učešću. Svi projekti su od lokalnog, regionalnog, pokrajinskog, republičkog, ali i međunarodnog značaja.

Ukoliko ste zainteresovani, javite nam se na mejl info@electe.org

Opišite u nekoliko rečenica kako vidite sebe kao člana volonterskog tima Electe.

Pratite i sve stranice na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, YouTube, Flickr

Postanite donator Electe

Umetnost u okolnostima 21. veka na veliku žalost polako ostaje zanimljiva veoma malim grupama našeg društva. Najčešće se to svodi na one koji imaju mnogo vremena. Međutim, nemaju i dovoljno novca da finansiraju odlazak na neki značajan umetnički događaj u svom mestu. Ukoliko ovo nije slučaj, drugi će se prepoznati u rečenici „Ne stižem, nemam vremena“.

Umetnost, bez obzira na sve ove okolnosti POSTOJI SVUDA OKO NAS. Pitanje je samo naše volje, hoćemo li je primetiti i učiniti nešto kako bismo je konzumirali?

Predlažemo svima koji žele i mogu da doniraju svoja sredstva. To će nam pomoći da nastavimo sa radom i afirmacijom kulturne sredine kojoj pripadamo.

Umetnost danas ne mora biti skupa da bi bila stručna, ali isto tako umetnost nije besplatna. Kada sledeći put ugledate plakat za neki koncert, ili kada vidite dete koje nosi muzički instrument – razumećete da nam svaka donacija mnogo znači.

Hvala na podršci!

Za donatore iz Republike Srbije:

Udruženje „Electe“ Subotica

Adresa: Praška 44/3, Subotica

Broj računa: 165-21943-79 Addiko Bank a.d., Beograd

Za donatore iz inostranstva:

ELECTE instrukcije za donacije iz inostranstva (pdf u novom prozoru)