Electe

Završena Umetnička radionica flaute 2015.

I ove godine Umetnička radionica flaute bila je izuzetno posećena i popunjena u kompletnom kapacitetu. Mladi studenti, učenici iz zemelje ali i regiona došli su na radionicu da unaprede, prošire i usavrše svoje umetničke aspekte sviranja flaute, ali i da se upoznaju i rade sa sjajnim pedagogom i reproduktivnim umetnikom prof. mr Laurom Levai Aksin, koja i ove godine nije štedela svoju energiju i volju da prenese i usmeri sve polaznike radionice, bez obzira na program i nivo njihovog izvođenja.Svi prostorni uslovi, dobra organizacija kao i dobra atmosfera na kursu i ove godine nisu izostali.
„Kod mene lično, više smo radili na tonu nego na tehnici, posećivala sam i druge časove i videla sam da se i kod drugih kandidata radilo dosta na tonu. Svirala sam Dancijev koncert I stav a posebno sam zadovoljna veoma dobrom korepeticijom“ – kaže za Electe portal Dunja Tankosić.
„Studiram u Sarajevu u klasi profesora Sakiba Laćevića, a srednju muzičku školu sam završila u Beogradu u klasi profesora Ljubomira Dimitrijevića. Prezadovoljna sam seminarom, profesorka je fenomenalna sve mi je objasnila bez da ja moram nešto da pitam. Radili smo na određenim tehničkim mestima, na tonu i ambažuri a očekujem da ću na završnom koncertu svirati dobro i ako budem imala tremu“ – kaže za Electe portal Sara Stojisavljević, polaznik radionice.
Uskoro ćemo objaviti kratki prilog i kompletan snimak završnog koncerta sa Umetničke radionice flaute 2015.

[fsg_gallery id=“24″]

1 komentar

    Šta Vi mislite?