Electe

OTOK ZVUKOVA – seminar u Komiži, Vis, Hrvatska

OTOK ZVUKOVA – Polaznici seminara koji se prijave preko Electe sajta imaju priliku da budu stipendirani značajnim delom kotizacije. Electe i organizatori seminara dogovorili su popust za ograničen broj polaznika. Ovo je dovoljan razlog da se što pre javite i rezervišete svoje mesto na seminaru Otok zvukova!

23. – 30. 9. 2018.
Komiža, otok Vis, Hrvatska

Seminar Otok zvukova namijenjen je svima koji žele slobodnije govoriti i pjevati.

Otok zvukova je program koji se bavi oslobađanjem glasa i vraćanjem radosti pjevanja. Okružje predivnog otoka Visa i Komiže su savršeno mjesto za ovakav rad.

Polaznici možete biti svi koji imate želju pjevati ali se ne usuđujete i treba vam poticaj. Dobrodošli su i amateri pjevači koji žele osloboditi glas, profesionalni pjevači koji žele na nov način istražiti mogućnosti razvoja glasa, glumci, svi vi koji želite vratiti veselje pjevanju i komunikaciji govorom.

Kroz vježbe disanja, opuštanja i pokret a sve povezano s posebnim vokalnim vježbama, tim iskusnih stručnjakinja radit će s polaznicima na oslobađanju izražavanja glasom. Glazbeno obrazovanje nije uvjet za sudjelovanje. Svi ste dobrodošli!

Voditeljice seminara su:

ANUGITA MAJA ŽARKOVIĆ – vježbe opuštanja

RENATA POKUPIĆ – glas

SANJA NOVKO – pokret i joga

Objedinivši znanja i iskustva iz različitih područja, voditeljice su osmislile jedinstveni program. Stvarajući opušteno okruženje, potiču polaznike na brisanje vokalnih granica.

Pjevaj jer to je hrana koja treba našem izgladnjelom svijetu.
Smij se jer to je najčistiji zvuk.
~ Hafiz

Prijavu za seminar možete izvršiti OVDE.

 

Cilj seminara je stvoriti uvjete da kroz sustavni rad s našim timom dobijete samopouzdanje, počnete slobodnije komunicirati i pustite glas.

Kroz program ćete naučiti kako se opustiti i vladati glasom u situacijama koje Vam nisu ugodne. Ovo je naročito važno za sve vas koji radite s ljudima, u radu prezentirate ili ste na početku karijere pa su Vam sve situacije nove. Najvažnije je da ćete postati svjesniji kvaliteta svojeg glasa i uživati u pjevanju i razgovoru.

 

RASPORED

Dan započinje blagim vježbama buđenja i opuštanja tijela te disanja, kako bi glasu stvorili osnovu i prostor za što slobodnije izražavanje.

Nakon doručka i rada na pjevanju u kombinaciji s pokretom, slijedi joga za sve polaznike, zatim ponovo pjevanje i vježbe opuštanja.

Prvi dio dana zaokružuju ručak i odmor. Drugi dio dana počinje pjevanjem.

Nakon večere, dan završavamo opuštajućim pokretom ili meditacijom.

 

 

Šta Vi mislite?