Electe

Odeon oduševio i Beograđane!

U organizaciji Electe u Sali Beogradske filharmonije orkestar „ODEON“ nastupio je po najavljenom planu sa delima Hendla, Betovena i Lista. Beogradska publika je izuzetno dobro prihvatila nastup orkestra „ODEON“ iz Minhena i nagradila ih velikim aplauzima. Pored redovne publike Beogradske filharmonije koncert su posetili i predstavnici Geteovog instituta iz Beograda kao i predstavnici ambasade Republike Nemačke koji su dodatno uveličali ovaj kulturni događaj.

[fsg_gallery id=“15″]

Iz orkestra ODEON izuzetno su pohvaljeni svi uslovi koji postoje u Sali Beogradske filharmonije, a za umetnike iz ovog orkestra ovaj nastup predstavljao je nezaboravno iskustvo. Odeon je i Beogradsku publiku iznenadio svojom koreografijom koju su izveli na bisu a publika je uz oduševljenje pratila ceo koncert.

Za nas kao Organizaciju ovo je bilo dobro iskustvo, a posebno se zahvaljujemo rukovodstvu Beogradske filharmonije i fondaciji Beogradske filharmonije koji su nam izašli u susret i omogućili nastup orkestru Odeon u jednoj od naših najreprezentativnijih sala“ kaže za electe.org Predsednik Electe Miloš Radović.

[fsg_gallery id=“16″]

Šta Vi mislite?