Electe

Internacionalni seminar violončela

Pozivamo studente muzičkih akademija, kao i učenike srednjih i osnovnih muzičkih škola, zainteresovane da unaprede, prošire i usavrše svoja muzička umeća, da učestvuju na Internacionalnom seminaru violončela pod vođstvom prof. Kajoko Jokote.

Ove godine imamo posebnu čast da na našim prostorima budemo domaćini umetnici specifičnog muzičkog senzibiliteta.

Kajoko Jokote, naša gošća iz Japana, prve muzičke veštine stekla je u svojoj domovini. Umetnička radoznalost i želja za usavršavanjem dovode je u Francusku, gde nastavlja da uči na najprestižnijim školama, dobija brojne nagrade, učestvuje u muzičkom životu, a živi i danas. Kajoko Jokote je kao izvođač pokazala posebno interesovanje za staru muziku, pa se usavršila i na violi da gamba. Takođe, cenjen je kamerni muzičar i član je ansambala različitih sastava. Osim bogate izvođaćke delatnosti Kajoko Jokote se pokazala kao darovit pedagog podučavajući na nekoliko eminentnih škola.

Ukoliko svirate jedan od najlepših instrumenata, želite nova poznanstva, bogaćenje iskustva, nove perspektive interpretacije i pristupa izvođaštvu, za Vas je rad sa Kajoko Jokote pravi izbor. Dođite u prelep ambijent, družite se sa kolegama, uživajte u muzici, pokažite šta znate, usavršite se, pronađite nove umetničke aspekte.

Seminar će biti održan od 18. do 25. avgusta 2018. godine na planini Gučevo kod Loznice.
Za sve polaznike seminara predviđena su tri časa, a po dogovoru sa prof. Kajoko i više. Broj kandidata je ograničen a mogućnost da učestvuje na seminaru imaće prvih deset prijavljenih kandidata.

Za potpunu prijavu relevantan je odgovor organizatora.
Za sve polaznike koji se prijave na Internacionalni seminar violončela obezbeđene su prostorije za vežbanje i usviravanje, a omogućeno je i da slušaju časove ostalih kandidata i da na taj način i pasivno učestvuju na seminaru.

Da biste se uspešno prijavili potrebno je da:
popunite On-Line prijavu (najkasnije do 08. juna 2018. godine),
izvršite uplatu prvog dela kotizacije (najkasnije do 08. juna 2018. godine) i
uplatu prve rate za smeštaj (najkasnije do 08. juna 2018. godine).

Prijavite se!

KOTIZACIJA
Kotizacija za polaznike Internacionalnog seminara violončela iznosi 60 € (za nižu školu), 80 € (za srednju školu) i 100 € (za studente). Uplatu prvog dela kotizacije, u iznosu od 20 €, potrebno je izvršiti u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, najkasnije do 08. juna 2018. godine. Ostatak kotizacije potrebno je doneti pri dolasku na seminar.

Način uplate kotizacije
Uplatilac: Ime, prezime i adresa polaznika seminara
Svrha plaćanja: Kotizacija za ISV
Naziv korisnika: Udruženje „Electe“
Praška 44/3
24000 Subotica
Račun primaoca: 165-21943-79

Za dodatne informacije obratiti se na telefon:
+381 66 41 48 00

SMEŠTAJ
Cena smeštaja za sedam punih pansiona i boravak na Gučevu iznosi 14.400 RSD. Svim polaznicima Internacionalnog seminara violončela omogućeno je da plate smeštaj u četiri mesečne rate u iznosu od 3.600 RSD.
Uplate smeštaja u ratama:
I ratu neophodno je izvršiti do 08. juna,
II ratu do 08. jula,
III ratu do 08. avgusta,
IV ratu do početka seminara

Način uplate smeštaja
Uplatilac: Ime, prezime i adresa polaznika
Svrha plaćanja: Smeštaj za ISV (broj rate – I, II, III i/ili IV)
Naziv korisnika: Udruženje „Electe“
Praška 44/3
24000 Subotica
Račun primaoca: 165-21943-79

Za dodatne informacije obratiti se na telefon:
+381 66 41 48 00

VAŽNO: Na uplatnicu je potrebno upisati ime POLAZNIKA SEMINARA koji će pohađati radionicu, a ne ime roditelja.
Uplatu prvog dela kotizacije i rate za smeštaj moguće je izvršiti preko jedne uplatnice, s tim da je potrebno to naznačiti (kotizacija i smeštaj za ISV).

Šta Vi mislite?