Electe

Duo koji pomera granice

Stefan Milenković, violina i Edin Karamazov, gitara su duo koji pomera granice. Preporučujemo vam koncert koji će se održati u sredu 30. septembra sa početkom u 20 sati u Kolarčevoj zadužbini


Centar beogradskih festivala – CEBEF organizuje koncert svetski poznatih i priznatih umetnika sa ovih prostora, Stefana Milenkovića i Edina Karamazova 30. septembra u Kolarčevoj zadužbini.

Stefan Milenković i Edin Karamazov izuzetno uspešno sarađuju i na zadovoljstvo publike, dele umetnički senzibilitet i strast prema izazovima u istraživanju novih muzičkih formi.

Na beogradskom koncert, dva velikana izvešće SONATU „ARPEĐONE“ Franca Šuberta, BALKANSKI MOZAIK Dušana Bogdanovića, ZAČARANU ZORU Ravija Šankara i PRIČU O TANGU Astora Pjacole.

Zasigurno je da će savršena strast i energija koju je ovaj muzički duo podelio sa publikom tokom uspešne turneje po regionu kulminirati na beogradskom koncertu 30. septembra.

Ulaznice po cenama od 900, 1200 i 1500 prodaju se na blagajni Kolarčeve zadužbine (radno vreme blagajne: od 10.00 do 14.00 i od 14.30 do 19.30).

Bela Bartok – Rumunske igre (Izvor: Guitar Art Festival)

Šta Vi mislite?