Electe

Musica Electe

  • Date: 18 - Dec - 2016
  • Location: Subotica, Serbia
  • Venue: Musica Electe
  •  INFO

Musica Electe naziv je koncerta koji će svečano zatvoriti Koncertnu sezonu Subotice 2016. U nedelju 18. decembra u Velikoj većnici Gradske kuće s početkom u 20.00 časova. Ulaz na koncert je slobodan za sve zainteresovane!

Muzičko veče pod nazivom Musica Electe – odabrana muzika obuhvatiće dela različitih umetničkih epoha, od renesanse, pa sve do filmske muzike. Kao što je već na neki način postao običaj, završni koncert svake godine donosi drugačiji sadržaj u odnosu na ostale u sezoni. Upravo ovakav će biti i koncert Musica Electe.

#KoncertnaSezona 2016 – Musica Electe

Na zatvaranju Koncertne sezone Subotice 2016 će nastupiti članovi Udruženja Electe, kao i njihovi prijatelji i saradnici. Pred subotičkom publikom nastupaju:  solo pevači Silvija Dobrotka i Silvester Selpal,  klavirski duo Sestre Gereg, Milena Radović – violončelo, Adam Radetić – saksofon, klavirski trio u sastavu Marija Obrenović – klavir, Aleksandra Miličević – violina i Miloš Radović – klarinet. Takođe nastupa i vokalni kvartet u sastavu Nataša Vasić, Kristina Čikoš, Emina Tikvicki i Tamara Štricki Seg.

Kao i prethodnih godina, članovi Electe će zajednički izvesti jednu kompoziciju koju je aranžirala  naša dugogodišnja saradnica Ema Nađ Nemedi.

Ovo veče obuhvatiće dodelu zahvalnica svima koji su podržali  ovogodišnju Koncertnu sezonu Subotice, a takođe i mali koktel nakon koncerta.

Pozivamo sve ljubitelje umetničke muzike na koncert Musica Electe, kojim zatvaramo petu po redu sezonu grada u organizaciji našeg udruženja!

Svečano zatvaranje prošlogodišnje Koncertne sezone

Svečano zatvaranje Koncertne sezone Subotice 2015.